Bedrijven

ANALYSE VOOR BEDRIJVEN

Het idee achter statement analyse is simpel: leugens worden altijd zichtbaar in iemands taalgebruik. Getrainde analisten detecteren zogenaamde indicatoren van misleiding en weten wanneer iemand de waarheid spreekt en wanneer niet. Dit is van belang bij politioneel onderzoek, maar ook bij verzekeringsfraude of selectieprocedures binnen bedrijven is de expertise van een statement analist van goudwaarde. 

In het laatste geval spits ik mij toe op het filteren en elimineren van misleidende kandidaten met eventuele persoonlijkheidsstoornissen tijdens het sollicitatieproces. Hoewel het algemeen aanvaarde misverstand luidt dat elke daadkrachtige CEO over psychopathische kenmerken moet beschikken, is de aanwezigheid van pakweg kleptomanen of narcisten binnen een organisatie ronduit nefast. Dit blijkt uit meer dan 150 studies die werden gebundeld in een onderzoek van Berkeley professor Charles O'Reilly. 

Toch glippen deze individuen makkelijk door de mazen van de standaard selectiecriteria, omdat ze zichzelf in de meeste gevallen goed kunnen verkopen en hun misleidende en manipulatieve taal niet wordt opgemerkt door een ongetraind oor. Wilt u dit euvel verhelpen en gebruik maken van mijn diensten, neem dan zeker contact op. Mijn analyse gebeurt snel en transparant, op basis van 1 door de sollicitant geschreven pagina.Piet Baete diploma statement analist verklaringsanalyse
Bedrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x