Lezing

'Masters of Manipulation' 

Mensen zijn goeie manipulators en slechte leugenaars.  

Wat mag je verwachten? 

Een interactieve lezing die je als een wijzer mens zal achterlaten. Ik breng je in contact met de technieken die manipulators gebruiken om hun publiek te bespelen, opdat je je bewust zou worden van hoe en wanneer anderen jou, op slinkse wijze, voor hun doel proberen te winnen. Als 'statement analysis' ben ik voortdurend getuige van de verwoestende impact van leugens en bedrog op bedrijven. Maar ook gewone mensen blijven totaal ontredderd achter wanneer ze iemand hebben vertrouwd die ze niet mochten vertrouwen. 

 Inhoud van de lezing 

  • Hoe spotten we leugens en bedrog aan de hand van taalgebruik? 
  • Q&A


Doelgroep

Hoe wij te werk gaan, kan een verschil betekenen voor iedereen met een boodschap of product. Voor iedereen die niet overgeleverd wil worden aan de subjectieve willekeur van intu├»tie. Word een expert in het juist inschatten van mensen en omring jezelf met zij die je hogerop helpen! 


De lezing 'Masters of Manipulation' geef ik in het Nederlands of Engels. Het is een speelse, maar leerrijke opstap naar de wetenschap van 'statement analyse' die wordt gebruikt in het oplossen van moordzaken, bedrijfs- en verzekeringsfraude, diefstal en misleiding in het algemeen. Wil je weten of iemand de waarheid spreekt en te vertrouwen is, neem dan contact op.  

 

Woorden liegen nooit

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x